maanantai 10. heinäkuuta 2023

Misster

Transpörpöttäminen elää ja voi hyvin kaikilla rintamilla. Niin kuin esimerkiksi Alankomaissa jossa Miss Alankomaaksi valittiin tuoreeltaan…jätkä.

Tähän tietysti alkaa kyllästyä eikä jaksa enää ehkä urputtaa mutta tulee muistaa että wokeltajilla ei ole oikeutta määritellä epänormaalia normaaliksi.


5 kommenttia:

 1. Ei sitten ollut yhtään kauniimpaa osallistujissa?
  Kun kerran "missi" valitaan puhtaasti wokeltelupoliittisen perustein, ensi vuonnahan sinne kannattaa lähettää joku partanaama.

  VastaaPoista
 2. Ihan sattumalta samaan aikaan ja kaikissa länsimaissa?

  Jännä!? Äkkiseltään voisi jopa luulla, että tässä on jokin ulkoa päin johdettu agenda taustalla mutta sitten muistin moisen olevan foliopipoista salaliittoteoriaa, ja sehän on tuomittavaa jo yrityksenäkin!

  Että hajaantukaa!
  Täällä ei ole mitään nähtävää saati normaalista poikkeavaa!

  -Tvälups-

  VastaaPoista
 3. Olisi ollut paljon khuulimpi ja parempi jos tuon sijaan olisivat valinneet esim hevosen tai muulin jopa, sellaisessa 80-luvun hopeisessa discoperuukissa tjns. SE olisi jo jotain ! Minä äänestäisin sitä !

  VastaaPoista
 4. Eikös se keisari Nero nimittänyt hevosen senaattoriksi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ollut Nero, vaan edeltäjänsä Claudiuksen edeltäjä Caligula.
   Hän teki paljon muutakin kahelia, josta ei tosin voida olla varmoja kuinka moni tarina pitää paikkansa ja mitkä olivat motiivit.

   Mainittu hevosen nimittäminen senaattoriksi saattoi olla harkittu solvaisu senaatille, joka oli kieltäytynyt tunnustamasta Caligulaa jumalaksi vaikka hän omasta mielestään aivan selvästi oli sellainen.

   Poista