maanantai 23. tammikuuta 2023

Transjotakin ja mielipiteetön mielipide

Kuvassa tiivistyy nykyinen transjotakin. Kiitokset meemin tekijälle.

Ja sitten kuvapari jostain tiedostavan ihmisen arkkityypistä. On yhdentekevää, kuka hän on. Tärkeintä on se, mikä hän on:

Joku voisi tuumia että onpas naisen mielipide muuttunut aika railakkaasti. Mutta ei se ole. Tuollaisella ihmisellä ei edes ole mielipidettä vaan hän uskoo siihen, mihin hänen halutaan uskovan ja mitä hänelle syötetään. Kunhan se ajattelu vain on kaikella lailla konservatiivisuuden vastaista. Ja voi kuinka hän uskookin. Niin kuin mielikuvitukseton papukaija vain pystyy uskomaan.

5 kommenttia:

 1. Katja-Maria on tyttö, ilmeisen oikea sellainen.
  Hän ajattelee yhtä, sanoo toista ja tarkoittaa kolmatta.
  Nämä asiat eivät ole millään tavalla sidoksissa toisiinsa, vaikka Katja-Mariasta tuntuu siltä.
  Ovathan tunteet ja tuoksut tärkeitä, ei niitä saa sivuuttaa;
  niistä katjamarioiden maailmankuva muodostuu tiedon, järjen ja logiikan sijaan.

  VastaaPoista
 2. Sehän tässä on se pointti, se että et voi koskaan tietää siitä vastaantulevasta mekkoon pukeutuneesta, että onko se vain vaaraton pesbo vai kätkeytyykö sinne helmoihin "kuiskaava ralli"
  Huru-ukko

  VastaaPoista
 3. Kiitokset kommentoijille. Kyseinen Katja-Maria tuntee. Hän tuntee voimakkaasti. Ja hän elää sen mukaisesti. Faktoilla ei ole hänelle mitään väliä. Vain omilla tunteilla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ottiatuota tuosta kivun tunteesta. Mahtaako hän esim. tuntea kipua jos ja kun joku työntyy ns. kuivana kakkoseen? Eli ehkä hän tosissaan tuntee voimakkaasti, mutta ei osaa suhteuttaa asiaa siihen, että mistä se kipu tulee, hän vain tuntee voimakkaasti. Sen kivun.
   Huru-ukko

   Poista
 4. Jep. Kovasti muodikkaan sekopäisyyden pakkosyöttöä lapsille.

  VastaaPoista