tiistai 10. tammikuuta 2023

Arabit, raketit ja yhteiskunta

Kiitos jälleen MC Tsuhnaa avustavalle kääntäjälle.

Arabikaaos uutenavuotena osoittaa, että maahanmuuttajien kanssa pelleily on lopetettava kiireellisesti.

AFD:n johtaja Alice Weidel vaatii nopeaa muutosta Saksan maahanmuuttopolitiikkaan sen jälkeen, kun suuret maahanmuuttajaryhmät repivät Berliinin hajalle uudenvuodenaattona. Hän yksilöi kolme aluetta, joilla on tehtävä muutoksia, ja kritisoi tiedotusvälineitä siitä, että ne nostavat esiin "ilotulitteiden kieltämisen" jonkinlaisena ratkaisuna pohjimmiltaan maahanmuuttajiin liittyvään ongelmaan.

Vaihtoehto Saksalle (AFD) on jo pitkään vaatinut nopeaa muutosta Saksan maahanmuuttopolitiikkaan estääkseen kaaoksen syntymisen maahan. Nyt uudenvuoden levottomuudet vahvistavat Alice Weidelin mukaan, että puolue on ollut oikeassa ja maan poliittisesti korrekti johto väärässä.

Hänen mukaansa Saksan hallituksen ja sen edeltäjien toteuttama ideologisesti ohjattu monikulttuurisuuskokeilu on epäonnistunut.

Lauantaina julkaistussa Junge Freiheit -lehdessä julkaistussa mielipidekirjoituksessaan AFD:n johtaja valitteli vuodenvaihteessa Saksan pääkaupungissa havaittua "sodan kaltaista tilaa ja valtiollisen kontrollin menettämistä", jossa maahanmuuttajien "syvä halveksunta" isäntämaata kohtaan tuli ilmeiseksi.

Hän korosti, että on järkyttävää, että ihmiset ovat valmiita käyttämään väkivaltaa poliiseja, pelastustyöntekijöitä ja jalankulkijoita vastaan, kuten 145 ihmisen epäillään tehneen.

Berliinistä saatujen viimeisimpien tietojen mukaan 100:lla syytetyistä ei ole edes Saksan kansalaisuutta ja 11:llä on kaksoiskansalaisuus.

Sitä, kuinka monella lopuista on jonkinlainen maahanmuuttajatausta, ei ole kerrottu lainkaan, koska tällaisia tietoja pidetään Saksassa poliittisesti arkaluonteisina.

Weidelin mukaan viimeisimmät mellakat vain vahvistavat, miten hallitsematon massamaahanmuutto "tuo maahan väkivaltaa ja rikollisuutta ja horjuttaen vastaanottavan yhteiskunnan vakautta".

Hän huomautti, että Saksan elämäntapa ja arvot ovat vakavasti uhattuina, ja kehotti kansalaisia voittamaan pelon siitä, ettei heitä pidetä "poliittisesti korrekteina".

AFD:n johtaja ehdotti laajaa strategiaa hallitsemattoman massamaahanmuuton aiheuttamien ongelmien ratkaisemiseksi. Hän oli kuitenkin pessimistinen sen suhteen, että Saksan hallitus kuuntelisi häntä, koska sääntelemättömästä maahanmuutosta on tullut Saksan valtavirran poliittisten puolueiden "valtiollinen oppi".

Ensinnäkin Saksan entisen liittokanslerin Angela Merkelin ajama "vastuuton avointen rajojen politiikka" on lopetettava.

AFD:n mukaan tarvitaan enemmän valvontaa sen varmistamiseksi, että hylsyn saaneet turvapaikanhakijat, taloudellisista syistä maahan tulevat ja rikosrekisterin omaavat maahanmuuttajat palautetaan nopeasti lähtömaahansa.

Toiseksi Saksan liittopäivien ja valtamedian on herättävä ja tunnustettava maan nykyiset monimuotoisuuteen liittyvät ongelmat.

Weidel kritisoi "manipuloivaa kielenkäyttöä", jota suuri osa tiedotusvälineistä käytti kuvaillessaan uudenvuodenaaton tapahtumia: puhuttiin "ilotulitteiden kieltämisen" tarpeesta ja kutsuttiin tapahtumiin osallistuneita "nuoriksi" sen sijaan, että olisi kommentoitu sitä faktaa, että suurin osa häiriöistä aiheutui maahanmuuttajataustaisista ihmisistä.

"Tosiasioiden mainitsematta jättäminen ei ratkaise mitään ongelmia, ja poliitikkojen fraasit loukkaavat kaikkia kansalaisia, jotka välittävät lastensa ja perheidensä turvallisuudesta", AFD:n johtaja kirjoittaa ja lisää, että ne, jotka yrittivät huutaa "rasismia" niille, jotka rohkenivat mainita tosiasioita, yrittivät itse asiassa "puolustella  väkivaltarikollisia".

Lopuksi Weidel korosti, että Saksaan muuttavilla on velvollisuus kotoutua, sillä kotouttaminen on toistaiseksi epäonnistunut täysin.

"Kotouttaminen onnistuu vain, jos yhteiskuntamme säännöt ja arvot hyväksytään".

Weidel kehottaa myös lopettamaan Saksan "pehmeän oikeusjärjestelmän" ja aloittamaan niiden henkilöiden varoittamisen, joiden mielestä lain rikkominen on hyväksyttävää. Hän vaati liittovaltion hallitusta lopettamaan maan markkinoinnin kaikkialta kolmannesta maailmasta tuleville taloudellisille siirtolaisille mainostamalla korkeita sosiaalietuuksia, liioiteltuja lupauksia asumisstandardeista ja helpompia väyliä kansalaisuuteen.

"Siksi sosiaalisiin ongelmiin, jotka tulivat maassamme esiin kaikille uudenvuodenaattona, on puututtava ja ne on ratkaistava epäröimättä", hän totesi lopuksi ja varoitti, että Berliinissä tapahtuneet mellakat voivat levitä koko maahan.

Lähde.

5 kommenttia:

 1. Se oli silkkaa asiaa Saksanmaalta se, mutta valitettavasti täysin turhaan.
  Saksan kansa haluaa nykymenoa, ja osoittaa sen jälleen seuraavissa Bundestagin vaaleissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sillä ei ole mitään merkitystä mitä he äänestävät. Vain sillä on merkitystä kuka ne äänet laskee!

   Poista
  2. Qroquius Kad: Saksalaiset ovat kyllä ruunanneet itsensä kansakuntana valitettavan onnistuneesti.

   Anonyymi: Saksalainen vaalijärjestelmä ei taida oikein mahdollistaa tuota. Amerikoissa se onnistuu paremmin.

   Poista
  3. Näinhän se on kaikkialla pohjoisemassa Euroopassa. Muslimit ja Neekerit riehuu, perseilee ja raiskailee. Poliittisesti Korrektit vallanpitäjät peittelevät ja selittelevät ympyrää neliöksi. Jotai voisi tehdä äänestämällä. Vaan kun kansa on "ihmisoikeuksilla" kunnolla ruunattu, niin vaaleissa kuponkiin piirtyy jälleen kepulien kokkareiden ja sosiaalifemokraattien numeroita.

   Poista
 2. Suomen aviisien perusteella olin tähän asti luullut, että Berliinin oli mennyt joukko espoolaismiehiä uutta vuotta juhlimaan.

  VastaaPoista