torstai 10. marraskuuta 2022

Vihreää mielikuvitusta

Sehän ei ole sinänsä synti että että ihmisellä on ymmärrysvaikeuksia.

Ei sekään ole synti, että ihminen elää täysin omassa kuplassaan.

Eikä ehkä sekään, että ihmisellä on vilkas ja varsin sairas mielikuvitus.

Mutta on se vaan pirun pelottavaa että sellainen ihminen on päättämässä suomalaisten asioista.7 kommenttia:

 1. Iiris Rukka ja tyttökaverit ovat kyseiseen metsäasiaan liittyvillä puheillaan tehneet selväksi, että heidän käsitemaailmassaan vanhusten ja lasten kaasuttaminen hengiltä olisi lasten- ja vanhustenhoidon ennallistamista:

  sillähän kaasutetut saataisiin ennallistettua siittämistään edeltäneeseen tilaan, ja mikäpä nykymaailmassa sen suurempi synti voikaan olla kuin valkoisen heteromiehen siittämä lapsi.

  VastaaPoista
 2. Eikös se tämä iiris-rukka heti kautensa alussa eduskunnan kahvilassa, istuessaan lyhyessä hameessaan haarat auki kahvilan pöydässä, kuin siellä omassa kulmakuppilassaan, niin kauhistui kun setämiehiet vilkaisivat "näyttelyä? Eli pantiin näytille se paras osaaminen parlamentin oman ryhmän työtavoista?
  Virheiden viiteryhmän , mutumatumusta tuntuu tekemät teot ovat varmaan sitä Soma Li:n peräänkuuluttamaa parempaa? mitä lie sotkua.
  No, iiris-rukka on ottanut opikseen eikä enää vilauttele kuin omissa poruissaan toisin kuin PÄÄ_ÄMMÄ marin.
  Huru-ukko

  VastaaPoista
 3. Iiris Suomela ja Emma Kari eivät ole pelkästään Suomen historian tyhmimmät ihmiset eduskunnassa - he ovat maailmanluokan idiootteja.Itseasiassa olen yrittänyt keksiä typerämmän ihmisen kuin iiris suomela jostain mutta ei...ei edes historiasta löydy noin tyhmää ihmistä koska aiemmin tuollaiset vammaiset vain heitettiin kalliolta tai kuolivat nälkään/pakkaseen omaa idioottimaisuuttaan.

  VastaaPoista
 4. Kauheata,elonkorjuussa koneella hakataan siementä tuottavat kasvit avohakkuulla joka vuosi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh heh heeee:)) Toi olee hyvä:)
   Huru-ukko

   Poista
  2. Kiitos kommentoijille. Kyseinen naikkonen on cityvihreän arkkityyppi. Eli yksittäisenä ihmisenä hieman huvittava höpsö mutta vallan kahvassa enemmän kuin pelottava.

   Poista
 5. Pahinta taitaa olla se, että Suomessa on näiden tuulihattujen kannattajia niin paljon, että kyseiset iirikset ja kristat pääsevät jopa kansanedustajiksi ja ministereiksi!

  VastaaPoista