tiistai 11. tammikuuta 2022

Suomalainen! Päivitä itsesi!

Ja päivittäminen tapahtuu Helsingin avoimessa yliopistossa joka on täysillä mukana ajan hengessä.


7 kommenttia:

 1. Tuossa lienee kirjoitusvirhe...
  Oikea kirjoitusasuhan on "Päivetä itsesi";
  näinhän on tehnyt mm. Rachel Dolezal ja se yksi Ruskea Kurdityttö, joku Uusnatsi tai joku sellainen, joskin hänen suojavärinsä oli kovin kauhtunut.

  VastaaPoista
 2. Ja jos menis tuonne lukemaan, tulisko sitä tuon näkösenä ulosa parinvuoenpäästä ?

  -jpt-

  VastaaPoista
 3. Kuvassahan on mitä tavallisin Suomalaisessa yliopistossa opiskeleva paljasjalkainen Savolainen. Jos mainoksiin on uskomista niin etelänhetelmät ovat maassamme ylivoimainen ennemmistö ja pottunokat marginaalia.

  VastaaPoista
 4. Kiitokset kommentoijille. Mainoksien mukaanhan suomalaiset ovat jo jonkinlainen vähemmistö. Tästä kyseisestä tapauksesta on vaikea sanoa että oliko kyseessä tietoinen vittuilu vai oliko se ihan viatonta ns. ajan hengen seuraamista jossa kuviteltiin että kun pannaan afrotukkainen neekerinainen mainokseen niin se herättää kantasuomalaisissakin mielenkiinnon avoimeen yliopistoon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minua ei ei haittaa vaikka Ikean mainoksesa onki neekerimamma, Ikean on niin paska firma että paree vaan ? :P

   -jpt-

   Poista
 5. Pientä rauhoittumista naamaan hieromisessa saattaa olla havaittavissa jo kaupan mainoksissa, kun nimittäin maksukykyinen asiakaskunta äänestää jaloillaan. Tämä havainto ei tietenkään mitenkään liity aiheeseen.

  VastaaPoista
 6. Tätä naamaan hieromista vaan on niin paljon ja niin monessa paikassa että jaloillaan äänestäminen alkaa olla vaikeaa.

  VastaaPoista