lauantai 8. tammikuuta 2022

Ekeroth: Tänään toistetaan valheita Capitolin "hyökkäyksestä".

Seuraavassa MC Tsuhnan vakituisen kääntäjäavustajan käännös ruotsidemokraattien Kent Ekerothin kirjoituksesta. Kiitos kääntäjälle.


Liioittelua, vääristelyä ja puhtaita valheita – kaikki vallan säilyttämiseksi.

Tänään, niin sanotun Capitolin hyökkäyksen vuosipäivänä, maailman yhtenäinen vasemmistomedia ja asiantuntijat tulevat ja yrittävät jälleen kerran jankata valhetta, että kyseessä oli äärioikeiston vallankaappausyritys. Jotkut jopa vertaavat sitä terrori-iskuihin syyskuun 11. päivänä. Mutta aivan kuten tavallista, vasemmisto valehtelee vapaasti, koska he tietävät, että heillä on mediavalta luoda tarina, olipa se kuinka väärä tahansa.

Olette varmasti jo lukeneet osan niistä. Ehkä olette nähneet uutislähetyksen tai uutisaamun. Kertomuksen siitä, että Trump yllytti väkijoukon Capitolia vastaan, joka puolestaan ​​yritti vallankaappausta, on liian mehukas vasemmistolle jättää hautomatta järjetöntä valhetta. Siinä on erinomainen tilaisuus tehdä tikusta asiaa, eivätkä he ole tyhmiä tajutakseen tätä. 

Joten voimme odottaa närkästyneitä pääkirjoituksia, tekstejä, analyyseja, uutisaamuja joka tammikuun 6. päivä, joita tulee lähitulevaisuudessa. "Totuus" vahvistetaan samalla vanhalla tavallisella tavalla: joku kirjoittaa puoli- tai täyden valheen, joku muu viittaa ensimmäiseen, kolmas viittaa kahteen muuhun ja siitä lumipalloefekti lähtee. Loppujen lopuksi kukaan ei tiedä, mistä se alkoi tai mikä todella on totta, paitsi että se on nyt tullut todeksi toiston kautta ja vasemmisto sen sijaan jatkaa keskustelua MITEN estää äärioikeistolainen vallakaappausyritys, kuten Yhdysvalloissa. Sen, että sellainen on tapahtunut, he ovat jo päättäneet – mielenkiintoista on tietysti se, mitä poliittisia ja propagandistisia voittoja voidaan nyt korjata.

Totuus sen sijaan kernaasti unohtuu. Esimerkiksi itse Donald Trumpin puhe. Hän ei missään kohdassa puheessaan vaatinut tai yllyttänyt minkäänlaiseen väkivaltaan tai vastaavaan. Päinvastoin, hän sanoi suoraan:

"Tiedän, että kaikki täällä marssivat pian Capitolille saadakseen äänensä kuuluviin rauhanomaisesti ja isänmaallisesti."

Epäilijät voivat kuunnella alla olevan puheen (joka alkaa videolla kohdasta 38.38. Itse lause kohdassa 57.30):

Avasivat ovet

Samnytt kirjoitti siitä jo, kun puhuttiin monista sen päivän aikana tapahtuneista oudoista asioista. Esimerkiksi kuvatut pätkät, jotka osoittavat, kuinka poliisi ei näytä osoittavan mitään sen suurempaa vastarintaa ja jopa avasivat barrikadit helpottaakseen mielenosoittajien pääsyä rakennukseen. Tai että useita näkyvimmistä sisään tulleista mielenosoittajista on nähty myös Black Lives Matter -mielenosoituksissa.

Ja muistatteko Morgan Johanssonin (S) väitteen, että mielenosoittajat tappoivat poliisin? Se osoittautui myös valheeksi. Poliisi Brian Sicknickin ruumiinavaus osoitti, että hän koki luonnolliseen kuolemaan aivohalvaukseen. Hänellä ei myöskään ollut ulkoisia tai sisäisiä vaurioita. Morgan Johanssonilla on edelleen esillä viesti, jossa hän valehteli.

Postauksen VIDEO: Tässä poliisi päästää mielenosoittajat sisään parlamenttiin, näemme jälleen kerran kuinka heidät päästetään rakennukseen ja kuinka he eräässä kohdassa jopa pysyvät silkkiköysien sisällä. Poliisi otti selfien mielenosoittajan kanssa. 

Toinen video näyttää poliisin pitävän ovea auki iloisille ja ei-aggressiivisille mielenosoittajille.

Suuret poliisivoimat

Tammikuun 6. päivän tapahtumat eivät tietenkään olleet toivottavia, ja monet mielenosoittajista tekivät virheitä, aiheuttivat vahinkoa rakennukselle ja useat heistä myös tuomittiin. Mutta se ei myöskään ollut vallankaappaus, rynnäkkö tai Trumpin aloitteesta tehty. Siellä oli joukko mielenosoittajia, jotka Yhdysvaltain oikeuslaitos päästi sisään.

On vaikea kuvitella, että näin olisi voinut käydä, jos turvallisuusjoukot eivät olisi sallineet sitä. Mielenosoitus oli hyvin tiedossa. Yhdysvalloilla on jopa omat poliisijoukot, jotka vartioivat Kapitoliumia ja siihen liittyviä rakennuksia. Se on nimeltään United States Capitol Police (USCP), sillä on yli 2 200 työntekijää ja sen vuosibudjetti on lähes 5 miljardia kruunua (500 miljoonaa euroa).

Samaan aikaan uutiskanava NewMax huomioi sen ristiriidan, että vasemmisto kutsuu sitä "kapinaksi", mutta ketään 700:sta, joita odottaa syyte ei ole syytetty mistään sinne päinkään:

Mitä tahansa, siitä, mitä tapahtui tammikuun 6. päivänä, ei tietenkään olisi saanut tai pitänyt tapahtua. Mutta ongelma on, kun vasemmisto, tottumuksensa mukaisesti, alkaa valehdella, vääristellä ja paisuttaa tapahtunutta sellaiseksi, mitä se ei ollut. Otetaan vaikka MSNBC, joka kertoi sen olleen pahempi kuin 9/11 terrori-iskut, jotka tappoivat 3000 ihmistä. Ainoa, joka kuoli 6. tammikuuta, oli nainen, yksi mielenosoittajista, jonka poliisi ampui (hänet vapautettiin syytteestä).

Kaikki tämä tehdään tietysti propagandatarkoituksessa, ja vasemmiston tavoitteena on ottaa tai säilyttää valta, jota he ovat tähän mennessä väärinkäyttäneet.

Alkuperäinen teksti.


4 kommenttia:

 1. Järki näyttää hävinneen. Ymmärtäkää sitten miten haluatte.
  Itse uskon, mitä silmät näkee ja korvat kuulee.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämän mukaanhan Aurinko kiertää Maata, koska silmät näkevät niin?

   Poista
 2. Jäi epäselväksi että oliko kommentti puolesta, vastaan vai pikemminkin päinvastoin. Vastaamme siis että jyrkkä ehkä.

  VastaaPoista
 3. On tuossa teeveessää välillä hyviäki dokumenttejä, katoi ntänään eedenistä pohjoiseen, kertoi erilaisten pariskuntien rakkaudesta puutarhanhoitoon eri puolilla Suomea, ei ollut vähäsitäkään borbagandaa mukana ..

  -jpt-

  VastaaPoista