torstai 27. toukokuuta 2021

Priorisoitua pervorahaa

Heikki Hurstille ei julkista rahaa ole pahemmin jaettu. Ja eihän se ole ihmekään sillä julkista rahaa tarvitaan paljon tärkeämpiin asioihin kuin rahvaan ruokkimiseen. Niin kuin vaikka tähän johon upotetaan puoli miljoonaa:

Johan se Kivivuoren Ottokin totesi että ”Kyllä sen Jumalakin tietää, missä sitä eniten tarvitaan”.


7 kommenttia:

 1. Vittusaatanaperkele!!! Nyt kun joku vielä suomentas mitä tämä on?

  VastaaPoista
 2. Nonii,googletin. Nyt rupee anomusta pukkaamaan, perkele!

  VastaaPoista
 3. Tuntuu vaan niin pahalta, tiedän monia monia hankkeita, joilla on fiksu perusta, toimintatavat ja joilla olisi autettu suomalaisia työttömiä nuoria. Taitaa oll kirosana, jos suomalaisten normaalien ihmisten auttamiseen ja tukemiseen haetaan rahaa.

  Tuo porukka tarvitsisi lähinnä psykiatria, niin moni on katunut jälkeenpäin ja sanonut, että nämä tällaiset tahot ja yhteiskunta on painostanut sekoiluun ja itsekin todenneet, että olisivat vain tarvinneet enemmän tukea normaalimpaan elämään valmistautumisessa.

  VastaaPoista
 4. Myös MC Tsuhna on etsinyt tulkkipalveluja mutta kun on epäselvää, että mistä kielestä oikein on kyse. Ja jos puhutaan tästä transvillityksestä niin siinähän vaaditaan että ihmiset jotka eivät saa ajaa vielä mopollakaan voisivat tehdä peruuttamattomia ratkaisuja itsensä peruuttamattomasta silpomisesta. Vastenmielistä.

  VastaaPoista
 5. Jokaista imperiumin ja sivilisaation romahtamista on aina edeltänyt yltäkylläisyys ja rappio. Elämme Länsimaissa sen saman syklin loppuvaihetta.
  Tilalle ponnahtaa uusi kulttuuri tapoineen ja lakineen. Siinä kulttuurissa ei edellä esitettyä paskaa hierota.
  Valloituskulttuuri on jo levittäytynyt länteen ja odottelee rauhassa hetkeä jolloin vallan voi ottaa mahdollisimman pienellä vaivalla.
  Ei siihen tällä mädättämisen vauhdilla kauan enää mene.

  VastaaPoista
 6. Mitä tarkoittaa queer?
  Tätä kysyttiin muutama vuosi sitten Ilta-Sanomien "Kysy vielä jotakin" -palstallakin. Minulle tuli jostakin syystä ensimmäisenä mieleen, että se tarkoittaisi lesboa. Mutta palstan vastausosastossa ilmoitettiin, että se on yhteisnimitys homoille, lesboille, transsukupuolisille ja vielä muutamalle muullekin ryhmälle, en muista mille.
  Onko tämä kenties suorastaan "virallinen" määritelmä, jonka sanalle ovat ainakin yrittäneet vakiinnuttaa jotkin järjestöt tehtyään asiasta nimenomaisen päätöksen?

  Oli kuitenkin liiankin helppo arvata, että tämä ei ole sanan alkuperäinen merkitys (ellei se sitten ole akronyymi, mutta eihän se sellainen ole).
  Löysinkin hyllystä jo muutaman kymmenen vuoden takaisen englantilais-suomalaisen sanakirjan. Kun se painettiin, sanalla ei ilmeisestikään vielä ollut tuota nykyistä merkitystä, jonka se on saanut vasta viime vuosina tai vuosikymmeninä. Sen sijaan adjektiivina queer merkitsee sen mukaan: omituinen, kummallinen, mutta myös: huonovointinen.
  Ja pahempaakin: verbinä se merkitsee - pilata, turmella.
  Onkin helppo arvata, että nykyisessä merkityksessään sanaa on ensin käytetty haukkumasanana. Mutta omituisempaa on, että sillä tarkoitetut ihmiset ovat itsekin alkaneet käyttää sitä ja vieläpä nähtävästi saaneet sen vakiinnutetuksi.

  VastaaPoista
 7. Joppos123: Elämme tosiaan yhden sivilisaation rappion aikoja. Ja se sivilisaatio on jopa kutsunut teloittajansa kotiinsa pysyvälle vierailulle.

  Ano: Tuotahan se on alun perin tarkoittanut mutta emme tiedä milloin ja miksi nuo lgbtq-tyypit ovat omaksuneet sen käyttöönsä.

  VastaaPoista