tiistai 17. syyskuuta 2019

Pertin toinen historiantunti: kaaoksen aikataulu


Mainio – ja valitettavasti toimintansa lopettanut – bloggari Octavius kirjoitti jo vuonna 2009 varsin hyvän ennusteen yhteiskunnan romahtamisesta:

Monikulttuurisen yhteiskunnan eri tasot

Suomi Afrikaksi – tai monikulttuurinen Suomi –hankkeen eri tasot ovat seuraavat.

·         Taso 1. Ihaillaan bongorumpuja, värikkäitä huiveja ja kauhistellaan kuvia kärpäset silmissä istuvista nälkäisistä lapsista.

·         Taso 2. Lietsotaan syyllisyyttä köyhien maiden ankeista oloista ja kauhistellaan monokulttuurin ankeutta. Propaganda monikulttuurin ihanuudesta alkaa.

·         Taso 3. Luodaan teoria monikulttuurisesta ja luovasta yhteiskunnasta, jossa leijonat syövät ruohoa yhdessä lampaiden kanssa auringonpaisteisella ja monikulttuurin kyllästämällä värikkäällä nurmikolla. Alan suurin guru on Richard Florida.

·         Taso 4. Aloitetaan vertahyytävän raivokas informaatiokampanja monikulttuurin ihanuuden puolesta. Monikulttuuria kuvataan luonnolliseksi, väistämättömäksi ja ihanaksi tapahtumaksi, joka on verrattavissa luonnonvoimiin. Katuväkivallan ja raiskausten määrä alkaa kasvaa ja kehitys jatkuu aina monikulttuurisen yhteiskunnan viimeiselle tasolle saakka.

·         Taso 5. Älykkäimmät henkilöt heräävät ja alkavat ihmetellä todellisuuden ja teorian välistä ryhävalaan kokoista aukkoa. Kriitikot muserretaan koko väkivaltakoneiston kaikella voimalla ja sananvapautta pyritään tukahduttamaan keinolla millä hyvänsä. Rikoslakia sovelletaan kritiikin tukahduttamiseksi yhä raivokkaammin ja yhteiskunta saa totalitarismin piirteitä. Keksitään mitä koomisimpia tekoja ja teorioita todellisuuden selittämiseksi.

·         Taso 6. Tietoisuus monikulttuurin todellisuudesta leviää laajasti ja vaikuttaa vaalituloksiin. Väkivaltakoneistoa ja sensuuria tiukennetaan. Keksitään uusia järjettömiä valheita monikulttuurin perustelemiseksi (vuohipaimenia on saatava nopeasti Suomeen paikkaamaan pulaa terveyskeskuslääkäreistä jne.) White-flight alkaa kiihtyä maan sisällä. Koulu- ja terveydenhuoltojärjestelmän rapistuminen kiihtyy.

·         Taso 7. Etninen väkivalta alkaa sanan varsinaisessa merkityksessä. Sensuuria tiukennetaan. Vaalitulokset alkavat vaikuttaa poliittisiin voimasuhteisiin. White-flight suuntautuu jo maasta pois yhä kiihtyvällä voimalla,

·         Taso 8. Etninen väkivalta eskaloituu yhä pahemmaksi ja maassa alkaa olla valtioita valtion sisällä. Yhteiskunnan rahoitusrakenne ajautuu yhä suurempaan kriisiin. Mellakat alkavat.

·         Taso 9. Järjestelmä romahtaa ja pahimmassa tapauksessa syttyy sisällissota taannoisen Balkanin sotien tapaan.

·         Taso 10. Paluu muodossa tai toisessa etnisten yhteisöistä rakentuviin yhteiskuntiin.
·          
Elämme Suomessa vuonna 2009 siirtymävaiheessa tasolta 5 tasolle 6. Ruotsissa, Tanskassa ja Ranskassa yhteiskunta on jo monikulttuurissaan tasolla 6-7 ja Ranska sekä Englanti ovat jo saavuttamassa tasoa 8.

On etuoikeus nähdä näinkin läheltä suuri yhteiskunnallinen murros. Se onkin ainoa hyvä puoli, jonka olen monikulttuurissa pystynyt identifioimaan.

Silloin Octavius totesi että Suomi on siirtymävaiheessa tasolta 5 tasolle 6. Nyt Suomi on jo selkeästi tasolla 7 ja tason 8 kynnyksellä.

Tätäkö ihmiset haluavat? Suomi oli aikanaan hyvin rauhallinen ja suorastaan esimerkillinen maa. Miksi se pitää murskata utopian nimissä?

1 kommentti:

  1. Hyvä löytö. Kiitokset. Näinhän tämä on tosiaan mennyt kuten Octavius ennusti.

    VastaaPoista