sunnuntai 20. marraskuuta 2016

Käppäukkojen Väliwiha

Eli make Wiha great again

Tällaiset syksyiset matalapaineet pistävät masentamaan mutta mikäpä olisi paras tapa piristää oloaan kuin hyvässä seurassa suoritettu yhteinen vihaaminen. Niinpä Tsuhna MC:n moponaisvaltaiseen ihmiskäsitykseen uskovat leppoisat käppäukot kokoontuivat väliwihaan Tsuhna MC Huitsinnevadan tiloihin. 

Termi ”käppäukko” on alun perin kehitetty suvaitsevalla vastapuolella ja sen tarkoitus on ollut olla jonkunlaista kettuilua mutta termin alkuperäistä käyttötapaa kettuilumielessä voidaan pitää varsin epäonnistuneena, sillä tuohan termi ”käppäukko” mieleen samanlaisia positiivisia mielikuvia kuin esmes raappahousujätkä ja lantsariäijä. Olkaamme siis ylpeästi käppäukkoja.


Perinteinen leppoisa käppäukko.

Väliwihaan osallistui myös koko Tsuhna MC Internationalin presidentti Pertti. Vakavasti otettavan käppäukkoporukan johtamiseen ei riitä edes kirveellä veistetty pärstä, vaan siihen vaaditaan moottorisahaa. Pertti ei pahemmin valehtele ja Pertti on autuas, sillä hän ei huku. Presidentti Pertin pelätyt myllykirjeet saatetaan julkaista jossain vaiheessa tulevaisuudessa jos uskalletaan. Pertille ei nimittäin myöskään pahemmin vittuilla.


Pertti

Luonnollisesti tilaisuudessa nautittiin pääruokailuna Hotelli Yrjöperskeleen toimittamaa vihapartikkelikeittoa. Tapaaminen sujui jälleen kerran rakentavassa yhteistyöhengessä ja mopot toimi hyvin koko ajan.
2 kommenttia:

  1. Hotelli Yrjöperskeleen isäntä on eräissäkin bloggauksissaan maininnut varsin maistuvan oloisen ruokalajin "koppavoitui", johon kerran liitti reseptinkin. Se vaikutti paremminkin pataruoalta kuin keitolta, mutta sitä nauttivan ruokailijan omanarvontunne ei voi kehittyä sellaiseen negatiiviseen suuntaan, jonka joku äkkiväärä saattaisi nimestä tulkita.

    Mahtoiko nauttimanne keitto olla edellämainittua, vai sittenkin "keittoa" joka saa mielen ja kielen kepeäksi?

    VastaaPoista
  2. Morjesta, QK. Kyseinen vihapartikkelikeitto ei ollut koppavoituita vaan ihan perinteistä hernesoppaa, jossa oli mukana huomattava määrä sianlihaa. Lisäksi tietysti sinappia ja höystöksi ruisleipää. Tällähän taataan myös välitön ilmaherruus. Sitä muutakin mielen vapauttavaa keittoa tuli hieman nautittua, kohtuullisesti tosin.

    VastaaPoista