lauantai 10. joulukuuta 2022

Muuan vaihtokauppa

Niin, tota noin. Tekivät vaihtokaupan. Venäjän ja Amerikan välillä. Mitä Venäjä sai? No, pelätyn kuolemankauppiaan Viktor Boutin jonka osaamisella Venäjälle lienee käyttöä:

Ja Amerikka sai huumetuomiota kärsivän wokeltavan naiskoripalloilijan Brittney Grinerin joka säikähdyksestään toivuttuaan jatkaa wokeltamista ja Amerikalle haistattelua niin kuin ennenkin.

Mutta pääsipähän kerrankin WNBA:n ”trade” etusivulle.   

2 kommenttia:

  1. Usan päädementikko näytti kyntensä taas. Vahtoehtoina olisi ollut esimerkiksi amerikkalainen ex-sotilas Paul Whelan, joka istuu Venäjällä vankilassa tuomittuna vakoilusta (hän oli ilmeisesti matkustanut Venäjälle häävieraaksi) tai Marc Fogel, kielten opettaja, joka on vangittu syytettynä muistaakseni kannabiksen salakuljettamisesta. Muitakin ehdokkaita varmaan olisi ollut, mutta tähän he sitten suostuivat. Venäjällä ei ole ollut juuri menestystä sodassa, mutta tässä vaihtokaupassa he voittivat 10-0. Tuskin tämä "koripalloilija" osaa olla edes kiitollinen, vaan lässyttää jatkossa edelleen siitä miten hirveä ja rasistinen paikka Amerikka mukamas on. Todellakin, mikään ei heijasta vallitsevaa valkoista ylivaltaa paremmin kuin kahden valkoisen miehen virumaan jättäminen ryssien kulakkeihin ja tämän hyödyttömän kiusankappaleen pelastaminen sieltä heidän kustannuksellaan.

    VastaaPoista
  2. Kiitokset Anolle. Olet täysin oikeassa.

    VastaaPoista