keskiviikko 3. marraskuuta 2021

Hyvä muistutus ilmastohysteriasta vuodelta 2013

Suomeahan ilmastokuristetaan minkä ennätetään ja sitä myötä pakkokasvissyöttäminen ei ole enää vika vaan ominaisuus. Uusimpana hullutuksena Helsingin kaupunki joka ei tarjoa enää tilaisuuksissaan lihaa eikä edes maitoa vaan jotain kauravastiketta maailman pelastamisen varjolla. Maitohan on jotain, jota lypsetään.

Mutta mitäs tästä asiasta sanoi vuonna 2013 silloinen ilmatieteen laitoksen pääjohtaja Petteri Taalas? Hän totesi, että suurin uhka tulee Kiinasta ja muualta mutta mitä hän sanoi suomalaisten kuluttajien tottumuksista ja niiden vaikutuksesta? No, tuota:

En nyt kuitenkaan väheksyisi tavallisten ihmisten ympäristötekoja. Saahan niillä hyvän omantunnon, joka on tärkeä asia ihmisten hyvinvoinnille. Mutta kyllä ympäristön tulevaisuus ratkaistaan suuremmilla maailmanpolitiikan foorumeilla. Kiina on ohittanut parissa vuodessa Yhdysvallat hiilidioksidipäästöjen tuottajana. Hyvinvoiva maailma on siirtänyt tuotantonsa Kiinaan ja nyt näemme sen seuraukset.

Tässä valossa tavallisten ihmisten syyllistäminen siitä, että juusto on epäekologista tai koiran omistaminen ympäristöuhka, tuntuu täysin naurettavalta, toteaa Taalas.

Boldaus MC Tsuhnan. Emmekä tiedä, sanoisiko vielä suurempiin virkoihin noussut Taalas enää noin? Tai että uskaltaisiko hän sanoa?

MC Tsuhna Forever! – Forever MC Tsuhna! 

Liha Forever! – Forever Liha!

2 kommenttia:

  1. Ainahan ilmastopappi Tatteris-Peelo voi sanoa vaikkapa viisastuneensa ellei peräti tulleensa järkiinsä tässä vuosien mittaan?

    VastaaPoista
  2. Tai ainakin hän on omaksunut ne ns. yleiset syyt.

    VastaaPoista