lauantai 13. helmikuuta 2021

Baizuo: uusiutuva luonnonvara

Kiinalaisista puhutaan paljon kaikenlaista – pääosin ikävää – ja kieltämättä siihen on aihettakin. Mutta toisaalta voidaan sanoa että on sillä porukalla ainakin tiettyjä osuvia termejä. Niin kuin tämä baizuo joka kiteyttää yhteen sanaan likimain koko länsimaisen vasemmistoliberaalisen hapatuksen:


Eli pikasuomennos:

Baizuo on kiinankielen termi joka tarkoittaa länsimaista yliopistokoulutettua henkilöä joka kovaäänisesti ja julkisesti metelöi rauhan ja tasa-arvon puolesta ainoastaan pönkittääkseen omaa egoaan hyvänä ja moraalisesti muita ylempänä ihmisenä.

Baizuo ei ole kiinnostunut muusta kuin maahanmuutosta, vähemmistöistä, LGBT-julistamisesta ja korostetusta ympäristökiihkoilusta. Vaatiessaan kiihkeästi poliittista korrektisuutta baizuo samalla muuttaa maataan yhden ainoan hyväksytyn totuuden maaksi jota voi verrata islamilaiseen ehdottomuuteen.

Baizuot ovat tosiasiassa tietämättömiä ja röyhkeitä länsimaalaisia jotka kuvittelevat olevansa koko muun maailman – jota he ylemmyyden tunnossaan säälivät – pelastajia.

Ja tuo kaikki yhdessä sanassa. Baizuo.

Meillä länsimaissahan baizuo on uusiutuva ja ikävällä tavalla jatkuvasti lisääntyvä luonnonvara. Jolla on ikävä taipumus levitä myös valtakoneiston sisälle. Joka tapauksessa tämä baizuo on suomalaisittain ajatellen erittäin vahingollinen muualta tänne levinnyt vieraslaji joka ei pysty itse elättämään itseään vaan vaatii elääkseen toisten ylläpitämän yhteiskunnan jonka loisena se elää ja nakertaa ravinnokseen yhteiskunnan henkistä selkärankaa .

2 kommenttia:

 1. Laji on uusiutuva luonnonvara, mutta sen torjumiselle löytyy keinonsa:
  laji sikiää ja leviää yliopistojen erilaisten tarpeettomien tiedekuntien joukossa!

  Näihin tiedekuntiin, kuten julistavien yhteiskuntataiteiden, kieroonkasvatustieteiden sekä epäoikeustieteiden tiedekuntiin voimaperäistä harventamista tavoittavien, määrätietoisesti suunnattujen toistuvien toimenpiteiden sarjalla on aina olemassa mahdollisuus saada näitä tuholaisloislajeja harvennettua edes mikroskooppisissa määrin!

  Lyhyesti sanoen:
  myrkytä tuholaiset.

  VastaaPoista
 2. Juuri sieltä tuo tuholainen tulee. Eikä sitä tarvitse myrkyttääkään. Riittää kun katkaisee sen elannon eli siihen tuhlatut verorahat.

  VastaaPoista