keskiviikko 19. elokuuta 2020

Syömätalkoot


Elokapina-liikkeen leikkipartisaanit aktivistit pitävät ilmastonälkälakkoa eduskuntatalon lähellä. He vaativat Suomen hiilijalanjälkeä nollaan vuoteen 2025 mennessä. Nyt liimatilhi-, punavihervästäräkki- ja sukkahousukoppelo-osasto puuhaa asialle tukilakkoa torstaina, 20.8. 2020. MC Tsuhna osallistuu tukitoimiin järjestämällä kyseisenä päivänä syömätalkoot. Valmistelut ovat jo täydessä käynnissä:MC Tsuhna toivoo että mahdollisimman moni kansalainen osallistuu syömätalkoisiin tai ainakin ruokailee normaalisti kyseisenä päivänä ja välttää muutenkin kaikenlaista muodikasta hysteerisyyttä. Samalla toivotamme onnea, sitkeyttä ja omistautumista nälkälakkolaisille. Jos jatkatte lakkoanne sataprosenttisella antaumuksella pari kuukautta niin hiilijalanjälkenne putoaa nollaan. Voitto luonnolle, voitto ihmiskunnalle.

2 kommenttia:

  1. Ilmoittaudun syömätalkoisiin. Talkooruokana Kännisen kyntömiehen lihapullat lihaliemeen tehdyn pottumuusin kera. Leipänä paistopisteeltä hävikkitalkoo-pussissa ostettua edellispäivänä myymättä jäänyttä leipää, eli just paraimmillaan. Juomana ihan vaan huberin putkikaljaa, eli LahtiAqua toimittaa suoraan hanaan:)
    Huru-ukko
    PS. Voi se juoma olla myös Tarapaca Gaberbet Sauvignon GranReserva...

    VastaaPoista
  2. Huru-ukko: Tervetuloa syömätalkoisiin. Ruokavalikoima on erinomainen ja huuperi käy lihapullien kanssa palanpainikkeeksi aivan mainiosti.

    VastaaPoista