sunnuntai 28. heinäkuuta 2019

Wiha VI: Hellewiha – The Hate Is On


MC Tsuhnan tuoreimmat mopoontumisajot järjestettiin aurinkoisessa ja helteisessä Hevonperseenmutkassa.Helteisen kelin vuoksi jokaisella osallistujalla oli krooninen mopohiki mutta moottori ei silti lauennut sillä wihapartikkelikeitto, wihaleivonnaiset sekä Tsuhnan Kosto pitävät miehen tiellä jopa arktis-trooppisissa olosuhteissa. Säät ovat suosineet MC Tsuhnan mopoontumisajoja joka kerta ja tätähän voi pitää viestinä joko hyvin korkealta ja sitten hyvin matalalta, näkövinkkelistä riippuen.

Kaiken kaikkiaan mopoontumisajot onnistuivat jälleen loistavasti, wihaaminen sujui rauhallisessa sekä rakentavassa yhteistyöhengessä ja mopott toimi jälleen hyvin koko ajan.
Tsuhna Forever! – Forever Tsuhna!

3 kommenttia:

 1. Tämä kaikki on mieluisaa luettavaksi niin omin silmin itselle kuin ääneen heille keskuudestamme, jotka eivät siihen itse kykene.

  Paitsi...

  eikö vieläkään ollut tarjona koppavoituita, tuota eräänkin veljen useaan otteeseen niin positiivisesti julkituomaa pataruokaa?

  VastaaPoista
 2. Eiköhän tuollaiset toksisen maskuliinisuuden ilmentymät kohta puoliin kielletä lailla ja osallistujille mätkäistään kunnon rangaistukset, että oppivat luopumaan hierarkisen ylemmyytensä illuusiosta.

  VastaaPoista
 3. Morjesta. Koppavoitui on Hotelli Yrjöperskeleen patentoima ruoka jota toki voisi tarjota wihatapaamisissakin mutta wihapartikkelikeitosta on muodostunut hyväksi havaittu standardi. Ja toki tällaiset setämiesten tapahtumat mielellään haluttaisiin kieltää. Mutta ottakoot perkeleet kiinni ensin.

  VastaaPoista