lauantai 9. joulukuuta 2017

612

Luonnollisesti 612-kulkueeseen osallistui myös MC Tsuhnan jäseniä.


Marssijoitten lisäksi mukana oli turvallisuudesta vastaamassa koiraksi naamioitunut alpakka.


Runebergin- ja Sandelsinkadun kulmassa kulkuetta seurasi muutama Värisokeat Hahmotushäiriöiset ry:n jäsen joka kyseli että keitä te ootte te nuoret poijaat kun me ei tunneta teitä. Heihin suhtauduttiin suurella ymmärryksellä.


Lisäksi Pohjoisen Hesperiankadun ja Runeberginkadun  kulmassa oli joitain katukoomikoita jotka pitivät performanssia huutaen ”alpakoita ja pupuja, ei natseja”. Kulkueeseen osallistujat osoittivat suosiotaan. Onnistunut tahaton komiikka on taitolaji. Jostain kerrostalon ikkunasta kuului kertaalleen buuausta.

Valtaosa osallistujista oli pariskuntia, lapsiperheitä, eläkeläisiä ja nuoria miehiä. Osaa jännitti mahdollinen julkisuus ja valtaosaa suututti median antama leima. Kyse oli kuitenkin aivan tavallisista isänmaallisista ihmisistä joitten isänmaallisuus tulkittiin joksikin aivan muuksi.


Sankarihaudalle syttyi tietenkin myös MC Tsuhnan kynttilä.


Median mukaan 612-marssin jäynäksi suunniteltu alpakkatapahtuma oli ehdottomasti illan suosituin. Seuraavasta kuvaparista lukija voi itse muodostaa johtopäätöksensä:Tietysti on niin, että ns. litkivän journalismin edustajat näkevät asiat usein kahtena tai neljänä ja oikein hyvissä fiiliksissä jopa kahdeksana.


MC Tsuhna - itsenäisen Suomen puolesta.

2 kommenttia:

  1. Lyhykäisyydessään hyvä kompakti katsaus, kiitos!
    Nyt alkaa olla ylitsevuotaen dataa itsenäisyypäivän häpäisystä, jonka vasemmisto yhdessä erilaisten anarkistiryhmittymien ja ammattivalelehdistön kanssa toteutti. Jäädään odottamaan laajempia analyysejää, joita somen totuussanomat varmasti tulee jatkossa tekemään.

    VastaaPoista
  2. Morjens, Veijo ja kiitokset. Selväähän on että tiedostava vastapuoli on tällä hetkellä etsimässä mitä tahansa mahdollista caustia jolla nuo alpakkahässäkät ja lipunpolttamiset saadaan unohduksiin ja päästään taas porukalla oikein kunnolla uhriutumaan.

    VastaaPoista