torstai 18. kesäkuuta 2015

Kiitos, Anna!

Pariisin rauhansopimuksessa kielletty Lotta Svärd -järjestö on herännyt henkiin uudelleen ja uudella nimellä. Anna -liikkeen nimeä kantava rohkeista ja omanarvontuntevista naisista koostuva ryhmä nousi jokin aika sitten julkisuuteen näyttävällä ja esimerkillisellä toiminnallaan.Vaikka Annan työnantajan keskusjärjestö raukkamaisesti irtisanoutuikin Annan esimerkillisestä toiminnasta ja heitti tämän antirasististen susien syötiksi, ovat MC Tsuhnan jäsenet laittaneet kolehdin pystyyn ja vierailleet tapahtumapaikalla.Kiitokseksi ja kannustukseksi rehellisestä, oikeudenmukaisesta ja yritteliäästä toiminnasta lahjoitimme Annalle MC Tsuhnan perinteisen, ensimmäisen virallisen juhannusbonuksen. Kiitos Anna!

12 kommenttia:

 1. Äärimmäinen hatunnosto tälle nuorelle naiselle ja kaikkea hyvää sekä onnea ja menestystä!

  VastaaPoista
 2. tästä tuli mieleen heti.. että. miten käytännössä toimisi= olen saanut hieman perintörahaa, ja olisi jännä perustaa epävirallinen säätiö tms rahasto, jolla tukea moista toimintaa? onko sille mitään lainopillista estettä? tämä on vain idea mutta siitä saattaisi tulla kuuluisa, ja menestys, ja kannustaa ihmisiä pitämään puoliaan. ja nimenomaan "rasistinen", eli että vain ulkomaalaisia rikollisia kohtaan puolustautuminen palkittaisiin setelillä/stipendillä. tää on vähän kakspiippunen juttu, ja olisiko mcthusnalla ja nuivalla blogisfäärillä mietelmiä aiheesta?

  VastaaPoista
 3. Lähtisin kukkakimpun kanssa kosimaan, jos en eläisi kultturellisesti ahdasmielisessä yhden naisen suhteessa.

  VastaaPoista
 4. Tuossa toisessa kuvassa vasemmalla alhaalla työmaan aidassa oleva varoitusmerkki saataisiin realistisemmaksi vaihtamalla lapsen tilalle valkoisella maalattu nainen repimään mustaksi maalatun miehen kädestä...

  VastaaPoista
 5. Se stipendi osui kohdilleen!

  -Tvälups-

  VastaaPoista
 6. Anolle: Jaska Brown kehitti aikanaan varsin toimivan Kymppiliike-idean:

  http://jaskanpauhantaa.blogspot.fi/2011/10/kymppiliike.html

  Mitä tulee perintörahan käyttöön, niin se kannattaisi varmaan selvittää ihan lakimiehen kanssa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. aah tuo jaskan muinainen blogaus meinasi unohtua!!!! kiitos. näihä se menee.

   Poista
 7. Upea ele lahjan antajalta ja Annalle toivomme kaikkea mahdollista hyvää!

  VastaaPoista
 8. Loistavaa toimintaa, niin Annalta kuin MC Tsuhnaltakin. Odotan innolla, josko viimeinkin kerhomme noteerattaisiin valtamedian otsikoissa.

  "Rasistijärjestö sponsoroi väkivaltaa vähemmistöjä kohtaan!"

  Ennustan myös kolumneja, joissa käytetään sanaa "tapporaha".

  VastaaPoista
 9. 1.lk vapaudenristi tammenlehvien kera Annalle!

  VastaaPoista