keskiviikko 3. toukokuuta 2023

Ruotsalaista parodiahorisonttia

 Kiitos jälleen kääntäjällemme.

***



Sosiaalidemokraattien ratkaisu jengiväkivaltaan: tanssikursseja ja metsäretkiä

1.5.2023

Vappupuheessaan Sosiaalidemokraattien puheenjohtaja Magdalena Andersson lanseerasi  uuden suunnitelman, jolla pyritään puuttumaan lasten ja nuorten keskuudessa rehottavaan jengirikollisuuteen maahanmuuttajapainotteisilla niin sanotuilla sosioekonomisesti heikommassa asemassa olevilla esikaupunkialueilla. Tämän ryhmän kesälomatoimintaan luvattiin vielä 700 miljoonaa kruunua veronmaksajien rahoja.

Punaiset liput liehuivat tuulessa, kun sosiaalidemokraattien puheenjohtaja esitteli kevään varjobudjettinsa. Hyvinvointijärjestelmässä on monia aukkoja, jotka on tukittava, mutta Magdalena Andersson päätti keskittyä maahanmuuttajalapsiin ja -nuoriin, joilla on toinen jalka järjestäytyneessä jengirikollisuudessa ja jotka ovat astumassa sisään myös toisella jalalla.

"Emme voi antaa tämän kesän muuttua rikollisjengien rekrytointifestivaaliksi", Andersson selitti lehdistötilaisuudessa ennen puhetta, joka pidettiin tänä vuonna Jönköpingissä.

Antoi kuvan nälkäkatastrofista lähiöissä

Sosiaalidemokraattien uusi teoria on, että juuri nälkä ajaa alaikäiset maahanmuuttajat rikollisjengien syliin. Siksi kaikkiin kesälomatoimiin on sisällytettävä lounas. Kun heillä on ruokaa vatsassaan, he pystyvät vastustamaan jengejä, jotka yrittävät värvätä heitä.

"Jokainen lapsi, joka joutuu kasvamaan köyhyydessä ilman ravitsevaa ruokaa, on epäonnistuminen koko yhteiskunnalle", S-johtaja sanoi ja maalasi lähiöiden tilanteesta nälänhätää muistuttavan kuvan.

Andersson syytti nälänhädästä nykyistä pääministeriä.

"Joka päivä, jonka Kristersson on pääministerinä, lapset ovat nälkäisempiä", hän jyrisi.

Tanssikursseja ja metsäretkiä

S-johtaja sanoi visioivansa toimintaa, jolla lapset ja nuoret pidetään poissa jengeistä: tanssikursseja, lukutuokioita kirjastoissa ja metsäretkiä partiolaisten kanssa.

Paitsi nälkää lähiöissä, syylliseksi kaikkiin Ruotsin ongelmiin sysättiin nykyinen hallitus, joka on ollut vallassa muutaman kuukauden. Vastuuta kahdeksan vuotta kestäneestä sosiaalidemokraattien hallituksesta ei mainittu.

Teksti Mats Dagerlind

Lähde.

2 kommenttia:

  1. Tanssikursseja pikkutyttöjen kanssa, lukutuokioita kirjastoissa Koraanin merkeissä ja metsäretkiä partiolaisten kanssa, eli partiotytöt pöpelikköihin abdullahien kanssa.
    Aivan varmasti se auttaa haihduttamaan viimeisetkijn jengiytymisajatukset muslimipäistä.

    VastaaPoista
  2. Kyllä. Ruotsalaisten kyky valehdella itselleen on jo taidetta. Tosin meidän nilkit painaa kyllä perässä.

    VastaaPoista