sunnuntai 30. heinäkuuta 2017

Wiha IV: Дру́жба наро́дов / Kansojen Ystävyys

Mikä voisikaan olla parempi paikka pitää rauhallisen ja ystävällismielisen wihan merkeissä pidetty Tsuhna MC:n mopoontumisajo kuin Hömpstadin luonnonkaunis saaristo? Mopoontumisajopaikan itäpuolella sijaitsee Hömpstadin väsynytvesireaktori joka jauhaa virtaa koko maakuntaan ja sen länsipuolella puolestaan Hömpstadin Nuivastoasema.


Hömpstadin väsynytvesireaktori. Hömpstadin Nuivastoasemasta ei luonnollisesti saa ottaa valokuvia.

Perinteisen mopoontumisajon lisäksi tällä kertaa pidettiin myös kansainvälinen huippukokous sillä paikalla olivat presidentti Pertin lisäksi Yhdysvaltain presidentti Donald Trump sekä Venäjän presidentti Vladimir Putin jotka olivat molemmat esittäneet suuren halunsa tutustua Pinnanmaan mäkisiin tasankomaihin ja Hömpstadin saaristoon. Ennen vierailun epävirallista osuutta Pertti, Donald ja Vladimir keskustelivat kaksi ja puoli tuntia konkreettisista poliittisista kysymyksistä.


Vierailusta ilmoitti luonnollisesti Pinnanmaan valtalehti Huitsinnevadan Paikallisdemokraatti.

Epävirallisessa osuudessa presidentit kävivät wiharantasaunan leppoisissa wihalöylyissä joita viilennettiin luonnollisesti Tsuhnan Kostolla, joka maistui molemmille presidenteille.


Saunan jälkeinen tarjoilu koostui sekä Hotelli Yrjöperskeleen vihapartikkelikeitosta sekä Lälläveden Läski & Leivonnaisen vihalla voidelluista liha- ja leipomotuotteista. Molemmat presidentit totesivat että tämän parempaa ja maukkaampaa pierun juurta ei tältä planeetalta löydy.



Sekä Trump että Putin kiittivät myös lämpimästi tapahtuman turvallisuusjärjestelyjä ja eritoten sitä, että Huitsinnevadan Paikallisdemokraattia lukuunottamatta paikalla ei ollut minkäänlaisia median edustajia. Niitä kun pyörii ympärillä paskaan asti muutenkin. Presidenteille selvitettiin, että maakunnassa majailevat valtamedian edustaja oltiin otettu turvasäilöön ts. upotettu kaulaa myöten Lälläveden kunnassa sijaitsevaan Perseenrepimänrääpimänsuohon. Turvallisuudesta vastasi maalla Tsuhna MC:n turvallisuusjaosto Käppäukko-Special ja merellä Hömpstadin Nuivastoaseman vökellysvene VöV Ruikku.



VöV Ruikku täysi stealth-moodi päällä.

Lisäksi voidaan uutisoida siitä, että paikallinen pinnanmaalainen yrittäjä Son Lönsön teki tapaamisessa sopimuksen siitä, että Son Lönsönin Genitaalihiekkaa aletaan viemään Yhdysvaltoihin huomattavissa määrin. Genitaalihiekan puute paikallisilla liberaaleilla nimittäin lähentelee katastrofaalista ja haittaa jo oikeaoppista triggeröitymistä. Son Lönsön ilmoitti, että sopimuksen myötä hän pystyy palkkaamaan välittömästi kaksikymmentä uutta genitaalihiekan käsittelijää ja pakkaajaa.


 Kaiken kaikkiaan wihatapahtuma sujui jälleen kerran rauhallisessa ja rakentavassa yhteistyöhengessä ja mopott toimi hyvin koko ajan.


Tsuhna Forever! – Forever Tsuhna!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti